De Klussenier Dirk Engel
De Klussenier Dirk Engel

Smalbroek 5
9411 TS Beilen

Dien uw offerte-aanvraag in   

0593 56 67 69
06 1031 7191
dirkengel@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 66759293

Even voorstellen

Woont u in de omgeving van Beilen, Hoogeveen, Emmen of Assen? Hecht u waarde aan kwaliteit en waardeert u een vakman die klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel draagt? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Dirk Engel en samen met mijn partner woon ik in Beilen. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, in en rond het huis.

Ik houd mezelf mijn hele leven al bezig met verbouwingen en andere klussen in en rond het huis. Ik heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Zo heb ik ons eigen huis helemaal gerenoveerd maar ook bij bekenden verschillende verbouwing uitgevoerd. Ik ben perfectionistisch en vind het leuk als mensen het hoge afwerkingsniveau van mijn werk waarderen.

U kunt mij inschakelen voor grote verbouwingen, zoals een aanbouw, badkamer-, keuken- of zolderverbouwing. Een aantal van mijn specialiteiten zijn elektra, timmerwerk en schilderwerk. Ook voor het plaatsen van schuttingen en tuinhuisjes kunt u bij mij terecht. Ik zorg altijd voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Maar ook voor het ontzorgen van de klant. Alle onderdelen vanaf de tekentafel, tot de uitvoering, inkopen van deugdelijk materiaal, afwerking en de oplevering vind ik leuk. Ik begeleid u vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ook bij grotere opdrachten wanneer ik collega’s heb ingehuurd, blijf ik verantwoordelijk voor de gehele verbouwing. En mocht u na de oplevering nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. U ontvangt immers 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem rechtstreeks contact met mij op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Kortom, "vertrouwd verbouwen!"

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...